top of page
Travel The World Header

Unieke reizen uit ruim aanbod

reisbureau

Onafhankelijk reisbureau in Zaventem

Als onafhankelijk reisbureau heeft Travel The World een onbelemmerde resem aan mogelijkheden om uw gepersonaliseerde reis samen te stellen. Wij werken samen met tal van partners zodat we voor elke bestemming met de meest gespecialiseerde organisatie in zee kunnen gaan.

Wilt u graag een vliegvakantie naar de zon, een week uitrusten aan het strand of zonder veel zorgen of uitstapjes in een all-in hotel dat alle gemak biedt? Wij vinden de geschikte locatie binnen uw budget. Of bent u door het avontuur gebeten en droomt u al jaren van een avontuurlijke reis doorheen het noorden van Europa, met culturele ontdekkingen en een cruise langs de fjorden als kers op de taart? Ook hier stelt Travel The World graag een programma voor, helemaal binnen uw wensen en uw budget.

specialisaties

Specialisaties

Bij Travel The World organiseren wij graag elk type reis, onze specialisaties zijn echter:

  • vliegtuigreizen in Europa

  • cruises (binnen het vier- en vijfsterrensegment)

  • duikreizen en duikcruises

  • themareizen zoals wijncruise, historische reizen en golfreizen

  • incentives voor bedrijven, zoals verblijven op een jacht, duikinitiaties in het buitenland, Dakar Rally

  • gepersonaliseerde reizen op maat voor elk type budget

Administratieve ondersteuning

U bedenkt het en wij stellen het samen. Naast het construeren van uw droomreis helpt Travel The World u ook graag met het nodige papierwerk. Denkt u hierbij maar aan nodige attesten rondom COVID-19 of annuleringsverzekering. Bij uitstel van reizen gaan wij uw hotels opnieuw boeken, eventuele aangekochte tickets naar een nieuwe datum verschuiven, et cetera. Wij gaan verder dan een standaard reisbureau. Met onze service willen wij u alle zorgen uit handen nemen. Travel The World werkt alles uit tot in de puntjes, zodat u enkel hoeft te genieten van uw welverdiende vakantie.

Contacteer ons

Wenst u graag een afspraak in te plannen met Travel The World in Zaventem en ontdekken wat voor prachtige reisvoorstellen we voor u in petto hebben? Aarzel dan niet en contacteer ons kantoor.

bottom of page