top of page
Travel the world Header

Vliegreizen op maat

Vliegtuig

Reizen met het vliegtuig zonder zorgen

Travel The World biedt een totaalpakket aan zijn cliënteel. Naast het samenstellen van uw unieke droomreis doen wij er alles aan zodat u geen zorgen hebt bij het op touw zetten van uw reis. Wij nemen de totale organisatie in handen zodat u enkel nog uw koffers hoeft te pakken en te genieten van uw reis, samen met uw geliefde of gezin. 

Vliegtuig reizen

Bij Travel The World kunt u uw reis annuleren tot een maand voor vertrek. Wij zorgen voor het omboeken van tickets, verplaatsen van data voor de hotels en verdere administratieve structurering zodat uw reis op een ander moment kan doorgaan. Wij houden rekening met alle COVID-voorschriften in het land van bestemming en voorzien hiervoor het nodige papierwerk of geven u een duidelijke checklist mee zodat u zeker met alle documenten in orde bent.

Vliegreizen in Europa of verder weg

Vliegreizen binnen Europa hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen en dat is niet zo verwonderlijk. Reizen naar verre exotische bestemmingen was even niet mogelijk en daarnaast heeft men herontdekt hoe prachtig Europa is. Travel The World stelt voor u onvergetelijke reizen samen. Wilt u naar de zon, in het zuiden van ons Europese continent, of liever wat verder weg? Vliegt u naar Oost-Europa om een midweek langs de Donau te genieten van traditionele badhuizen en een citytrip door het hippe Boedapest? Wij helpen u met het boeken van alle nodige tickets, hotels en reservaties om er een onvergetelijke reis van te maken.

Contacteer ons

Een vliegreis zonder zorgen? Travel The World neemt de organisatie op zich en stelt voor u een onvergetelijke vliegreis op maat samen. Maak snel een afspraak in ons kantoor in Zaventem.

bottom of page