top of page
Travel The World Header

Travel The World: het verhaal van ons reisbureau in Zaventem

Reisbureau

Van gids en reisleider…

Reizen zit ons bij Travel The World in het bloed. Ik begon mijn carrière in de toeristische sector als gids en reisleider in onder andere Afrika, het Midden-Oosten en Egypte. Naast mijn werk vond ik het ook heerlijk om er verder op uit te trekken en de wereld ook alleen te ontdekken. Men kan een land enkel tot in de kern begrijpen wanneer u bij de lokale bevolking ervaringen hebt opgedaan en durft weg te stappen van het typische toeristische pad.

Dankzij een resem aan begeleide reizen die ik heb meegemaakt, durf ik zeggen dat ik al heel veel van de wereld gezien heb en op die manier ook mijn klanten met passie en kennis van zaken kan adviseren.  Een aantal landen dat op mijn eigen favorietenlijst prikt, zijn:

  • Kenia

  • Senegal

  • Dakar

  • Australië

duiken

Daarnaast houd ik van duiken: van het woelige van de zee vanuit de boot, wind in de haren, zon op het gezicht en het enorme contrast met het stille leven onder water. Ik heb genoten van ontelbare duikcruises en stuur daarom ook graag klanten met dezelfde dromen naar de meest prachtige duiklocaties ter wereld.

… naar gerenommeerd reisbureau

In 1996 is uit mijn passie voor reizen dan het reisbureau Miramar Tours ontstaan. Jarenlang heb ik met het team persoonlijke reizen georganiseerd naar de landen die ik zo goed ken: Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Ook hier lag de nadruk al op reizen op maat en het creëren van een ongeëvenaarde reisbeleving.

Met de jaren groeide ook de ervaring en zo werden er aan ons aanbod ook stelselmatig andere types reizen toegevoegd zoals cruises, incentive reizen voor bedrijven, groepsvakanties en thematische vakanties. Tegenwoordig zijn wij een trots reisbureau dat een groot, vast cliënteel heeft dat vertrouwt op ons advies en deskundigheid. De liefde voor reizen en het ontdekken van de wereld is alleen maar toegenomen, zeker wanneer men anderen ook met de reismicrobe kan aansteken.

Contacteer ons

Wilt u ook uw eigen reisverhaal kunnen schrijven? Neem dan contact op met Travel The World uit Zaventem, wij helpen u uw reisdromen waar te maken.

GEPRIVIGIEERD PARTNER VAN

Ontdek Travel the world en haar mooie reizen!

bottom of page