top of page
Travel the world Header

Unieke begeleide groepsreizen

Marrakesh Marokko

Onvergetelijke themareizen

Travel The World streeft steeds een aantal belangrijke doelen na. Alle reizen die wij voorstellen aan onze klanten willen wij zo uniek en persoonlijk mogelijk maken. Ook in onze ontwerpen van groepsreizen kijken wij verder dan de standaard oplossingen en zoeken we naar themareizen die perfect passen bij het profiel van onze klant. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor een avontuurlijke reis naar het noorderlicht, liveaboard-ervaringen, een cruise op de Nijl die zich eerder toespitst op lokale bezienswaardigheden dan toeristische trekpleisters of prachtige fietsreizen doorheen het traditionele Marokko.

Groepsreizen naar uitzonderlijke bestemmingen

Het aanbod groepsreizen naar uitzonderlijke bestemmingen is erg uiteenlopend. Hebt u al ooit het Paaseiland willen bezoeken met zijn Moai-beelden of u willen onderdompelen in de praal en pracht van het oude Perzische rijk met zijn goed bewaarde paleizen en uitzonderlijke gastronomie? Of droomt u ervan Centraal-Amerika te ontdekken vanop een cruise die u van de ene utopische bestemming naar de andere brengt? Dit soort ervaringen blijven een leven lang hangen en kunnen door Travel The World van droom tot werkelijkheid worden gemaakt!

Groepsreizen

Met onze begeleide groepsreizen proberen wij steeds verder te gaan dan onze collega's. U mag uiteraard de belangrijke toeristische bezienswaardigheden in een nieuw land of vreemde cultuur niet missen. Toch vinden wij het net zo boeiend om van het begane pad af te wijken en onder leiding van een lokale gids de bestemming tot in de kern te leren kennen. 

Contacteer ons

Bent u nieuwsgierig welke unieke begeleide groepsreis wij voor u in petto hebben? Stap dan gerust even binnen op kantoor of neem contact op via telefoon of mail. Wij maken voor u graag een voorstel op maat.

bottom of page