top of page
Travel The World Header

Beloon uw werknemers met een incentive reis

advontuurlijke reizen

Avontuurlijke incentive reizen in het buitenland

The sky is the limit wat het organiseren van een motiverende incentive reis betreft, maar het kan uiteraard ook dichter bij huis. Bij Travel The World hebben we een jarenlange ervaring met het in elkaar zetten van boeiende en vernieuwende incentive reizen. Wilt u uw medewerkers echt motiveren om die hoge targets te halen? Honoreer hen dan met een onvergetelijke ervaring in het buitenland. De mogelijkheden zijn eindeloos en hangen enkel af van uw budget en fantasie. 

Travel planning

Wat er bijvoorbeeld tot de mogelijkheden behoort:

  • Jacht afhuren in Kroatië

  • snorkelcruise in Chili

  • liveaboard in Bali

  • meemaken van de Dakar Rally

  • wijnproeverijreis in de Bourgogne

  • glamping op de Spaanse eilanden

  • kajakweekend in de Ardennen

Wij stellen niet alleen het reispakket voor uw incentive samen, maar helpen u desgewenst ook met het nodige papierwerk. Zo hoeft u zich enkel te concentreren op het motiveren van uw werknemers in het behalen van hun vooropgestelde doelen zodat u samen kunt profiteren van een mooie incentive reis.

Reischeque als incentive

Kiest u er liever voor om uw personeel te belonen met een reischeque die ze zelf kunnen spenderen aan een reis naar keuze of wilt u bijvoorbeeld een aantal suggesties voorstellen binnen een bepaald budget? Alles is bespreekbaar, wij werken steeds op maat van onze klanten en kunnen daarom alles naar wens voor u vormgeven.

Contacteer ons

Kom zeker even langs op ons kantoor, wij maken graag tijd voor u vrij om alle mogelijkheden en oplossingen te bespreken voor het organiseren van een geslaagde incentive reis.

bottom of page