top of page
Travek the world Header

Cruise boeken en genieten maar

Cruise boeken bij uw reisbureau in Zaventem

croisieurope

Maar één keer uw koffer pakken en toch elke dag wakker worden met een ander uitzicht onmogelijk? Niet wanneer u besluit een cruise te gaan boeken. Op een luxe schip ontdekt u de wereld vanaf het water en bezoekt u in alle comfort de mooiste plekken ter wereld.

Wilt u een cruise boeken? Zet dan nu de eerste stap en neem contact op met Travel The World, uw ervaren reisbureau in Zaventem. Bij ons vindt u zowel zelfbegeleide cruises als cruisepakketten van de grote rederijen.

Image by Alonso Reyes

Een groot aanbod cruises 

Travel The World maakt deel uit van een netwerk aan cruises, dat in direct contact staat met grote aanbieders zoals Star Clippers, MSC, Costa Cruises, Celebrity Cruises, Holland America Line, Seabourn Cruises, Royal Caribbean en Norwegian. Zo weet u zeker dat tijdens uw cruisevakantie alles tot in de puntjes is geregeld. U hoef nog maar één ding te doen: besluiten waar u heen wilt.

Cruise Middellandse Zee

cruise middellandse zee

Een cruise op de Middellandse Zee staat garant voor een overvloed aan natuur en cultuur. Als bakermat van de westerse beschaving heeft het Middellandse Zeegebied ontzettend veel te bieden; van turkooisblauw zeewater tot prachtige oude steden en natuurlijk een heerlijke keuken.

Cruise Griekse Eilanden

cruise Griekse Eilanden

Wie Griekenland niet met een boot heeft gezien, is eigenlijk niet in het land geweest. Met zoveel prachtige eilanden is het logisch om in Griekenland een cruise te boeken. Een cruise langs de Griekse Eilanden is rijk aan cultuur, natuur en heerlijk eten.

Cruise Noorse Fjorden

cruise noorse fjorden

Een klassieke onder de luxe bootvaarten: een cruise door de Noorse Fjorden. Verbaast u zich over machtige natuur en zie hoe vanuit het water steile rotswanden oprijzen. Uw vetrekpunt is meestal Bergen, en vandaar gaat u naar het noorden langs de Flensfjorden of richting het zuiden naar de Björnafjorden.

Cruise Baltische Zee

cruise baltische zee

Bent u op zoek naar een bijzondere vakantie, kies dan voor een cruise op de Baltische Zee of Oostzee. Op weg naar Sint Petersburg passeert u Zweden, Finland, Polen, Duitsland en Denemarken, en gaat u aan land bij Helsinki of Stockholm.

Contacteer ons

Nu meteen een offerte voor een cruise ontvangen?

Neem dan contact op met Travel The World in Zaventem.

GEPRIVIGIEERD PARTNER VAN

Ontdek Travel the world en haar mooie reizen!

bottom of page